Om området

A/B Gammel Kongevej 172A-C er beliggende centralt på Frederiksberg. Med 50 meter til Frederiksberg Rådhusplads og under 400 meter til både Frederiksberg Have, Frederiksberg metrostation og til Frederiksberg Centret, er det faktisk svært at finde en mere cetral beliggenhed på Frederiksberg.
  
I menuen finder du bl.a. links til et kort, hvor foreningens placering fremgår. Du kan også finde et link til street view (gadevisning), så du kan "gå en tur" i området.

 

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned og for eventuelt at se områder uden for skærmen. Brug "slideren" til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.
Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.


Vis stort kort

3 til 9-døgnsudsigt:Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk
Vis stort kort